Något att se fram emot

God morgon, kära läsare, och välkommen till en ny arbetsvecka och mitt trettonde postaday2011-inlägg. Dagens fråga handlar om vad jag ser fram emot detta år, men det har jag ju redan bloggat om i intervjun med mig själv  Och vips så har vi redan klarat av årets första vecka.

Jag kan dock dela med mig av något som händer idag som jag sett fram emot ganska länge nu. Idag är det nämligen äntligen dags för Capital School of Business & Management, ett College som jag varit med och skapat frän grunden, att slå upp dörrarna och ta emot sina första elever. Som tillförordnad rektor för skolan ser jag med inte så lite stolthet fram emot att få vara med när vår allra första föreläsning börjar i eftermiddag.

2 tankar om “Något att se fram emot

 1. Hej!
  Mitt namn är Linn, jag är 19 år och läser sista året på frisörprogrammet i Falun!
  Jag har precis börjat med Engelska B och ska skriva en uppsats om det engelska skolsystemet och sedan jämnföra det med det amerikanska!

  Min fråga till dig är om du kanske skulle kunna berätta lite mer om det engelska skolsystemet? 🙂
  Vore jättesnällt!

  Tack på förhand!

  Gilla

  • Oj, det låter spännande! Jag ska se vad jag har i mina gömmor som du kan få. Och sedan kan du ju fråga om du vill veta mer eller om det är något du inte förstår. Lycka till med uppsatsen!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s