Tack och adjö!

2012 var ett riktigt skitår i många avseenden och jag kan utan omsvep erkänna att jag tyckte det kändes riktigt befriande att få säga tack och adjö till det gamla och ringa in det nya på nyårsnatten. Och som vi ringer in det sedan! Nyårsfyrverkerierna vid Themsen och Big Ben som slår sina tolv slag är en så mäktig upplevelse att den får mig att rysa. Och detta trots att jag bara ser det på TV. Kyla och folkhav är inget för mig. Jag stannar inne i värmen och njuter av första parkett framför storbildsskärmen istället.

Idag säger jag också tack och adjö till julhelgen. Hela december har vi myst och gosat och pysslat och pyntat och bakat och lagat mat och klappat och ätit och myst lite mer. Riktiga slöhökar har vi varit. (Alla utom John och Filip som jobbar för jämnan.) I mitten av månaden kunde jag skönja en begynnande julkorv på min mage och lagom till nyårsdagen hade den växt till en präktig fläskkorv. Jajjemops! Jag som rasat i vikt hela året lyckades i december lägga på mig tillräckligt många nya kilon för att det skulle bli en väl synlig valk mitt på magen. Så kan det gå. Men jag säger som Edith Piaf: Je ne regrette rien! Istället börjar jag idag årets första detox-månad.

Det känns riktigt skönt att vara tillbaka på banan och jag har faktiskt längtat lite efter att få börja dricka min gröna juice och bara äta veganskt ett tag igen. Nu är även jullovet slut för min skivstång som kommer att få göra rätt för sin golvyta igen från och med nu. Jag känner mig redo att bestiga nya berg och sätter som första mål att fläskkorven ska vara borta igen innan månadsskiftet.

Gott Nytt År allesamman! Jag känner på mig att 2013 kommer att bli ett fantastiskt bra år och ser fram emot att få dela det med er. Kram!

4 tankar om “Tack och adjö!

 1. Jag har som stark målsättning att göra ett bra jobb på mitt nya uppdrag på jobbet och att träna. Det var besvärligt att hålla planerat tempo när jag blev bättre i rygg och nacke; jag skyllde på tidsbrist.

  Detox testar jag gärna igen. Första svängen får bli när jag är klar med crawlkursen.

  Tack för alla fina hälsotips du och de dina har gett mig under 2012. 2013 kan bli året då jag sätter taktpinnen över hur jag ska använda dem.

  Kram

  Gilla

 2. God fortsättning! Är så otroligt inspirerande att läsa din blogg. Det får mig att se framåt, även jag har haft ett riktigt skitår. Må så gott!

  Gilla

  • Men tack så mycket, det var väldigt fint sagt! Det var ju precis det jag hoppades på när jag började blogga om mig själv, så om du känner dig en smula inspirerad blir jag både glad och rörd. Framåt måste vi alltid se och tron på att morgondagen kan bli en smula bättre om vi bara gör en sak rätt idag har burit mig genom livets alla små kringelkrokar och frontalkrockar. Kram, min vän, och god fortsättning!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s