Tråkig Tisdag det här… =(

Tisdag morgon… Idag var det tänkt att jag skulle vakna glad och lycklig efter att ha fått kramas halva natten med min hemkomna dotter. Men det blir inte alltid som man tänkt sig. SJ hade andra planer. Tåget som skulle frakta dottern från Sundsvall till Arlanda kom aldrig fram. Det kom bara nästan till Uppsala. Sedan fick dottern åka norrut igen. Och nu har jag ingen aning om när jag får se henne. Jag är sur. Skitsur!

Klockan är lite över sju på morgonen och idag ska jag iväg på ett spännande möte. Jag har fått en inbjudan att träffa Dekanus vid ett av de största universiteten i England för att diskutera ett eventuellt framtida samarbete. Det känns jättestort. Och jättenervöst. Jag är ju bara jag. En liten lantlolla från Indal. Och han vill prata med mig (med mig!) om ett eventuellt framtida samarbete rörande rekrytering av internationella studenter och utvecklingsarbetet med två nya program. Halv åtta blir jag hämtad med bil och transporterad norrut. Jag som inte fått några Sofiakramar.

Ikväll har jag genrep med personalen på en skola jag är tillförordnad rektor för. Imorgon kommer UKBA (United Kingdom Border Agency), migrationsverket alltså, på inspektion. Vi har ansökt om en licens för att få sponsra 1200 internationella studenter. Det är ett stort ansvar och regelverket kring detta är enormt. Jag har tillbringat flera månader med att förbereda allt pappersarbete, lägga upp rutiner och skapa system för hur skolan ska kunna hantera denna verksamhet i enlighet med rådande lagstiftning. Förhoppningsvis har jag tänkt på allt. Förhoppningsvis är det bra nog. Ikväll är det sista provkörningen. Funkar det ikväll funkar det förhoppningsvis imorgon. Det blir nog en sen kväll. Inatt ska jag sova på hotell så jag är nära skolan imorgon bitti.

Nu är det snart dags att åka, men innan jag kopplar ner ska jag lite raskt nämna dagens ämne, nummer 24, som handlar om hur jag definierar ordet vän. Enkelt. En vän är en människa som vet allt om dina uslare sidor men älskar dig ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s